Cum comand sticle, borcane, cutii, pungi, etichete ori marturii si accesorii nunta?

 

1. Plasati comanda online:

 

Alegeti-va produsul dorit si apasati butonul ADAUGA IN COS. Produsele  adaugate in cos se pot modifica/sterge/schimba cantitatea. Daca intampinati probleme in a plasa comandacontactati-ne folosind fereastra de ASISTENTA ONLINE (jos in dreapta ecranului) ori pe facebook sau telefonic.

 

In scurt timp dupa ce ati plasat comandaveti fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru confirmarea comenzii.

 

Daca ati comandat si etichete, va rugam sa verificati cu atentie corectitudinea datelor transmise. Enetha srl nu isi asuma responsabilitatea pentru detaliile de pe etichetele realizate. Etichetele pot fi executate pe carton sau autocolant PVC. Etichetele se lipesc de catre client, dupa spalarea, uscarea si umplerea ambalajului.

 

2. Livrare si plata la primire (ramburs)
Produsele se expediaza catre D-voastra prin curierat rapid (ajung la domiciliu in 24-48 de ore), iar plata se efectueaza la primire – ramburs - la agentul curier. Puteti opta pentru ridicarea produselor de la magazinele noastre (Cluj, Bistrita, Oradea ori Timisoarasau depozitul nostru din Cluj-Napoca, in acest caz nu exista taxa de curierat.

 

Termeni si conditii

 

COMANDA
Cantitatea minima pentru a comanda  este de o bucata, exceptie fiind produsele care se personalizeaza.

 

 

TERMENE DE EXECUTIE SI LIVRARE
Termenul de  livrare a produselor este de 2-5 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.

 

Exceptie fac produsele care se imbraca in imitatie de scoarta, in cazul acestora termenul se prelungeste cu inca maxim 15 zile lucratoare

 

Produsele se expediaza catre D-voastra prin curierat rapid (ajung la domiciliu in 24-48 de ore) si se platesc la primire - ramburs - catre agentul curier

Puteti opta pentru ridicarea produselor de la magazinul sau depozitul nostru din Cluj-Napoca / Timisoara, in acest caz nu exista taxa de curierat.

Nu trimitem colete prin Posta Romana! Firma noastra are contract de colaborare si preturi avantajoase cu DPD Courier, asadar va recomandam livrarea coletelor cu acest prestator de servicii de curieratClientul poate solicita insa livrarea cu orice alta firma din domeniu.  

Costul transportului va fi achitat de catre client la primirea coletului.

 

Politica de returnare
In cazul in care exista diferente cantitative constatate la momentul predarii – preluarii produselor, se va intocmi un proces-verbal de constatareproces-verbalcare va fi semnat de reprezentantii ambelor partiReclamatiile |Clientului cu privire la necorespunderea calitativa/cantitativa

produsului/produselor livrate

trebuie facute intr-un termen de maximum 24 de ore de la livrare, in scris si trimise prin fax Societatii – 0264-530539. Returnarea marfurilor necorespunzatoare calitativ/cantitativ de catre Client va fi realizata in acelasi termen de 24 de ore de la data livrarii

Societatea isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produsului/produselor a caror defectiune provine din manipularea lor gresita ori datorita finisarii si confectionariilor.
Societatea nu raspunde pentru produsul/produsele reclamate cu lipsuri cantitativedeficiente calitative daca acestea au fost revandute sau introduse inlucrari, ulterior receptiei.
Societatea va solutiona reclamatia Clientuluidupa primirea si verificarea produselor returnateiar in cazul in care considera reclamatia Clientului intemeiata,va inlocui produsul/produsele defecte in termen de 72 de ore de la data constatarii neconformitatii.

 

MODALITATI DE PLATA
Contravaloarea comenzii se achita integral la primirea coletuluiin sistem rambursIn cazul in care s-a optat pentru ridicarea comenzii de la magazinele noastre sau depozitul din Cluj-Napoca / Timisoaraputeti achita numerar sau cu cardul.

 

DREPTURI DE AUTOR
Dreptul de copyright pentru toate informatiile si pozele existente pe acest site sunt detinute de ENETHA SRL. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a societatii ENETHA SRL. Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea SOCIETATII sau a partenerilor sai. Utilizarea adecvata a acestora se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nici o alta folosire a acestora nefiind

permisa fara o aprobare scrisa anterior.

 

DISPOZITII FINALE
Clientul confirma ca a citit si acceptat termenii si conditiile de mai sus

Prin plasarea si confirmarea comenzii Clientul se obliga sa ridice comanda si sa achite contravaloarea eiUtilizarea serviciului de catre Client si comandarea de produse implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

 

Sugestii si reclamatii: susire@indigo.com.ro

 

 

Va multumim,
Echipa Indigo Sticle & Marturii nunta


Borcane  Dopuri  Colaboratori